Megfelelés

Megfelelés

Compliance szolgáltatások

A globalizáció, a nemzetközi együttműködés teremtette jogi kötelezettségek, az irányelvek megértése, a követelmények alkalmazása és ezáltál a vonatkozó megfelelési elvárások teljesítése  létfontosságú egy szervezet életében.

A globális szabályozási környezetekben az elvárások egyre összetettebbek, teljesítésük egyre nagyobb erőfeszítést igényel a vállalkozásoktól. Ebben a helyzetben versenyelőnyre tehetnek szert mindazon cégek, akik ezeket a kihívásokat nem akadályként, hanem az üzleti teljesítményt növelő lehetőségként képesek kihasználni, és javukra fordítani.

A megfelelőség kezelés megoldási kulcsa a külső megfelelőségi szolgáltatások igénybevétele, ami iránymutatással, plusz erőforrással segíthet a szabályozási követelmények teljesítésében.

Compliance szolgáltatásaink révén elérhetővé válik partnereink számára szakembereink naprakész tudása, iparági tapasztalataink során szerzett legjobb gyakorlat alkalmazása. Munkánk eredménye egy olyan megfelelési program, amely segíti a fennálló problémák azonosítását, nyomon követését és hatékony megoldását, segíti az etikus megfelelési kultúra kialakítását, fenntartását.

Miben segíthetünk?

Ismerje meg gyakorlatunkat és a velünk való együttműködés előnyeit.
Lépjen kapcsolatba velünk!

CONSACT Minőségfejlesztési és  Vezetési Tadácsadó KFT.

1143 Budapest, Stefánia út 75. fsz. 1
Tel.: (06-1) 210-8980  E-mail: consact@consact.hu

Ügyfélszolgálat:
Hétfőtől péntekig 9 órától 16 óráig

Kapcsolat

Köszönjük! Az üzenetet megkaptuk, kollégánk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.