Fejlődés és megújulás

Amikor a 90-es évek elején az újjáéledő magyar vállalkozások segítséget kerestek vezetési modelljük megújításához, mi a velük való együttműködés mellett tettük le voksunkat, és megalapítottuk a CONSACT Kft.-t, mert úgy gondoltuk, hogy egyre nagyobb szükség lesz felkészült szervezetfejlesztési és vezetési tanácsadókra.

Az eltelt idő és az elért üzleti sikerek nem csak igazolták döntésünk helyességét, hanem bátorítottak, buzdítottak bennünket a fejlődésre, megújulásra. Új tanácsadási modellt dolgoztunk ki, amelynek alkalmazásával integráltabb módon, hatékonyabban tudjuk támogatni ügyfeleink vezetési, folyamatszabályozási, humán erőforrás, informatikai területeinek fejlesztését és finanszírozási igényeit.

Szolgáltatásaink komplexitása, tanácsadói munkastílusunk olyan értékteremtő kapcsolatot és bizalmi viszonyt teremt ügyfeleinkkel, amelyben közreműködő partnerként számíthatnak ránk a feladatok megoldásában, az igényeikhez igazított folyamatos kapcsolat fenntartásában.

Tanácsadói szemléletünket mindenkor az európai üzleti, és etikai normáknak való megfelelés jellemzi. Sikereink alapja értékteremtő munkánk, és az a képességünk, hogy a globális verseny feltételei között is megfelelünk a szigorú elvárásoknak. Büszkék vagyunk arra, hogy eredményei alapján a CONSACT nemzetközi tapasztalatokkal rendelkező tanácsadó céggé válhatott.

Az elmúlt évek történései megerősítettek bennünket abban a hitünkben, hogy a megújulásba, fejlődésbe mindig érdemes energiát fektetni. Remélem, erről Ön személyesen is meggyőződik a közeljövőben.

Több, mint

ÉV TAPASZTALAT
0

Több, mint

PROJEKT
0

Több, mint

FŐ KÉPZÉSEINKEN
0

Több, mint

MUNKANAP
0

Miben segíthetünk?

Ismerje meg gyakorlatunkat és a velünk való együttműködés előnyeit.
Lépjen kapcsolatba velünk!

CONSACT Minőségfejlesztési és  Vezetési Tanácsadó KFT.

1143 Budapest, Stefánia út 75. fsz. 1
Tel.: (06-1) 210-8980  E-mail: consact@consact.hu

Ügyfélszolgálat:
Hétfőtől péntekig 9 órától 16 óráig

Kapcsolat

Köszönjük! Az üzenetet megkaptuk, kollégánk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.