Képzések
Tréningek
Coaching

Képzések
Tréningek
Coaching

Képzések

Önmagunk fejlesztése során a kérdés nem az milyenek vagyunk. Az igazi kérdés: milyenek lehetnénk?

A képzéseinken az emberé a főszerep. Személyre szólóan adunk új ismereteket, alkalmazható megoldási lehetőségeket, segítünk, hogy az egyéni tudás közössé, hatékony erőforrássá váljon a szervezetben.

Széleskörű tapasztalattal és gyakorlattal rendelkezünk a különböző szervezeti kultúrákban dolgozó vezetők, munkatársak tudásfejlesztése területén.

Az elmúlt évtizedek alatt megtapasztaltuk, milyen tényezők befolyásolják a fejlesztések sikerét. Képzési programjaink fókuszában a vezetők, munkavállalók számára legfontosabb sikertényezők: TUDÁS – KÉPESSÉG – EGYÜTTMŰKÖDÉS – HATÉKONYSÁG fejlesztése áll.

Meggyőződésünk, hogy egy vállalat csak annyira lehet jó, amennyire jók az alkalmazottai és amennyire eredményesek csapatként együttműködve, mert egy szervezet sikerét döntő mértékben az emberek tudása és hatékonysága határozza meg.

Tréningjeink zárt (szervezetekhez kihelyezett) formában érhetők el, pályázati forrásból finanszírozhatók.

Felnőttképzési engedélyszám: E/2023/000013

Tréningek – az egyéni és szervezeti hatékonyság fejlesztésére

Szakmai képzéseink

„Ha többet akarunk elérni, mint amivel rendelkezünk, váljunk többé, mint amik most vagyunk”.

Szédítően változó világban élünk, ahol a sikert elérőket a nyitottság, a proaktivitás és az agilitás különbözteti meg másoktól. Ők tudják, a tanulás a változásokhoz történő alkalmazkodás, a fejlődés alapja, esély a kiteljesedésre, a jólétre. Azoknak, akik a tudás illúzióját fenntartva kapaszkodnak az állandóságban, ragaszkodnak korábbi igazságaikhoz, nem fejlesztik magukat, gyorsan elszállhat minden esélyük.

 A több száz projektünk tapasztalatára, az általunk alkalmazott gyakorlatra, legjobb szakmai tudásukra épülnek képzéseink.

Nyílt képzéseink

Képzése neve Képzés időpontja Képzés időtartama
- - -

Coaching

Munkatársaink számos területen személyre szabott módszerekkel segítik a fejlődést: a magánélet és a karrier összehangolása, az önbizalom növelés, a motiválás, a döntések elősegítése, a konfliktuskezelés, a kiégés és a stressz kezelése, a kapcsolatok építése vagy az időmenedzsment vonatkozásában.

Miben segíthetünk?

Ismerje meg gyakorlatunkat és a velünk való együttműködés előnyeit.
Lépjen kapcsolatba velünk!

CONSACT Minőségfejlesztési és  Vezetési Tanácsadó KFT.

1143 Budapest, Stefánia út 75. fsz. 1
Tel.: (06-1) 210-8980  E-mail: consact@consact.hu

Ügyfélszolgálat:
Hétfőtől péntekig 9 órától 16 óráig

Kapcsolat

Letöltés

Kérjük, adja meg az alábbi adatokat a letöltés megkezdéséhez.

Köszönjük! Az üzenetet megkaptuk, kollégánk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.