Működési eredményesség fejlesztése

Egy szervezet működési, értékteremtési képességének fejlesztése állandó és összetett vezetői feladat. Munkánk során a felmérés, érzékenyítés és a projektmegvalósítás teljes folyamatán túl a fenntarthatóság biztosításában is részt veszünk. Alkalmazott módszereink a több, mint 25 éves vezetési és szervezetfejlesztési tapasztalataink alapján lettek kialakítva. Közreműködésünkkel megvalósul az eredményes szervezeti működés alapja: a jól kialakított, kontrolálható folyamatok rendszere, a folyamatokat működtető dolgozók hatékony munkavégzése

  • Folyamatoptimalizálás: folyamatok feltérképezése, kialakítása, átalakítása, szabályozása, bevezetése. Részletes működtetési dokumentáció kialakítása, módosítása (szabályzatok, munkaköri leírások stb.) készítése. Komplex vállalati folyamatmenedzsment rendszer bevezetése. Informatikai rendszer bevezetéséhez kapcsolódó folyamatok átalakítása. 
  • Projektmenedzsment: részvételt a projektek előkészítésében, megtervezésében, a kockázatok feltárásában és kezelésében, a projektek felügyeletében. A projektvezető teljes körű támogatása a projekt lebonyolítása során.

KAPCSOLÓDJUNK

CONSACT MINŐSÉGFEJLESZTÉSI
ÉS VEZETÉSI TANÁCSADÓ KFT.

1132 Budapest, Victor Hugo utca 11-15.
Tel.: (06-1) 210-8980
E-mail: consact@consact.hu

Ügyfélszolgálat:
Hétfőtől péntekig 9 órától 16 óráig

Elolvastam és elfogadom az Adatvédelmi Tájékoztatót