Humánerőforrás fejlesztés

„Sokszor nem lehetünk biztosak a sikerben. Honnan is tudhatnánk, mi lesz majd abból, amit elkezdtünk? Ez nem éppen a legjobb motiváció az alkotáshoz. Mégis azt vettük észre, hogy ha jól érezzük magunkat, és „kalandként”  éljük  át amit teszünk, akkor az eredmények messze felülmúlhatják legmerészebb álmainkat is."

Frederick W. Smith (1944- ) Federal Express alapítója.

A termékek, szolgáltatások, cégek egyre élesedő versenye mögött a szervezeteket irányító vezetők, a termékeket, szolgáltatásokat fejlesztő, előállító és értékesítő alkalmazottak, teamek versenye áll.

Önmagában a tökéletes szervezeti struktúra, a legmodernebb eszközök, a legjobb szakmai hozzáértéssel kialakított stratégia sem képes sikereket elérni, ha hiányoznak azok az emberek, akik működtetik a folyamatokat, megvalósítják a terveket, elérik a kitűzött célokat.

Egy szervezet működését alapvetően befolyásolja, hogy milyen humánerőforrás politikát folytat, mennyire tud összhangot teremteni az egyéni és szervezeti célok között, milyen hatékonysággal képes munkatársait céljai érdekében mozgósítani.

Humánerőforrás fejlesztést segítő szolgáltatásaink :

  • Tréningek
  • Szakmai képzések
  • Teljesítménymenedzsment
  • Elégedettségi felmérések
  • Coaching