Hírek, események
114 tréning 70 nap alatt 2226 résztvevővel

Sikeresen teljesítettük a CONSACT 22 éves történetének legnagyobb képzési projektjét.

1_435Az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat Országos Tisztiorvosi Hivatala 2014-ben közbeszerzés keretében választotta ki cégünket a TÁMOP-6.1.3. A-13/1-2013-0001 számú kiemelt projekt megvalósításához kapcsolódó oktatási, előadói, tréneri feladatok ellátására.

A kiemelt projekt átfogó, hosszú távú célkitűzése az, hogy megállítsa a méhnyakrákból és a vastagbélrákból eredő halálozás jelenleg kedvezőtlen irányát. Közvetlen cél: a védőnők eredményesebb bevonása az egészségfejlesztő tevékenységbe, felkészítésük az aktívabb szerepvállalásra a méhnyakrák megelőzésében.

Az oktatóink, trénereink által tartott képzések egy szakmai és egy kommunikációs tréning blokkban valósultak meg:

A szakmai blokkban a megyeszékhelyeken tartott egynapos rendezvényeken, átlagosan 200-250 fő vett részt. A képzés során 4 féle előadást hallgatva bővíthették onkológiai, nőgyógyászati, informatikai, védőnői ismereteiket.

A kommunikációs tréning blokk 2 napos tréningjeit a fővárosban, valamint megye-és járási székhelyeken tartottuk. A 15-20 fős csoportok kettős tréningvezetéssel, trénereink szakmai támogatásával fejlesztették kommunikációjukat, meggyőző képességüket és készültek fel a szűrőprogramban való aktívabb szerepvállalásra. A kommunikációs tréningek megvalósításában együttműködő partnerünk a Coaching Team Kft. volt.

Örömmel és büszkeséggel tölt el bennünket. hogy ezen társadalmi szempontból kiemelt jelentőségi projekt szakmai munkájában részt vehettünk.

Vissza a többi hírhez